Äkta löshår VS syntetiskt löshår

Äkta löshår VS syntetiskt löshår

Funderar du på att köpa löshår men vet inte om du ska välja äkta löshår eller syntetiskt löshår eller vilken metod du ska använda?

Då är detta artikeln för dig.

Så, vilken typ är egentligen bäst?

Det korta svaret är äkta löshår, det långa svaret och förklaringen kan du läsa nedan.

Den största fördelen  och egentligen den enda fördelen syntetiskt löshår har är att det är billigare på kort sikt. Men eftersom att äkta löshår håller mycket längre så blir det oftast dyrare i längden att använda sig att syntetiskt löshår.

Det är svårare att få syntetiskt löshår att se äkta ut eftersom, ja.. Det är syntetiskt. Vi rekommenderar därför alla våra läsare att investera i dig själv och spara pengar i det långa loppet genom att köpa äkta löshår.

Äkta hår är även enklare att hantera eftersom att det inte trasslar ihop sig på det sättet vanligt syntetiskt löshår gör.

Olika typer av löshår

Clips
Clips löshår är det mest vanlig där man lätt kan fästa håret och ta av det när man vill.
Det är skonsamt för håret då det inte är fäst i håret dygnet runt alla dagar i veckan, man kan såklart fästa det och sova med det över natten men inget som håller flera dager. Det kommer oftast i flera delar och tar ca 10 minuter att fästa fast allt.

Tejp
Detta är en mer permanent lösning än clips, man fäster löshåret med tejp och det håller runt 8 veckor sen måste man flytta upp löshåret igen då ens egna hår växer ut. Detta är en av de skonsammaste metoderna när det kommer till ”permanent” lösning för några veckor.

Mikroringar
Man fäster löshåret med hjälp av mikroringar där man har en hår slinga som man för in i ringer och en slinga av det riktiga håret. Man måste flytta upp slingorna efter ca 8 veckor. Det positiva med denna metod är att man kan återanvända löshåret igen.

Weaving
Med denna metod så tar man det riktiga håret och gör slingor med inbakade fläder längst hårbotten. Löshåret kommer sen att sys fast i flätan, denna metod går inte på de med kort hår. Med Weaving håller det längre innan måste göra om processen på nytt.

Keratinvax
Denna metod är en av de mest populära, här tar men en slinga av det riktiga håret och fäster fast löshåret med vax, man fäster slinga för slinga och man får en väldigt naturlig resultat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.